Audio

Daggast bij Paul van Liempt van BNR

Willem Lageweg bij Paul van Liempt downloaden…

Op vrijdag 4 november was ik daggast bij BNR’s Paul van Liempt om te praten over MVO in Nederland. In een klein half uur komt een veelheid aan onderwerpen aan bod. We hebben het onder meer gehad over de geschiedenis en toekomst van MVO, de noodzaak om Henk en Ingrid bij MVO te betrekken en de realiteit dat Nederland zijn uitstekende uitgangspositie op MVO aan het verliezen is.

Ik kom vaker over de vloer bij BNR, dat uitstekend werk levert in het voor het voetlicht brengen van de onderwerpen duurzaamheid en MVO. Ze hebben er zelfs een heel programma over: BNR Duurzaam. Slim bekeken van BNR, want het is niet toevallig dat de meest interessante ondernemers ook de meest MVO-minded ondernemers zijn. Door ze een gericht platform te bieden, krijgt BNR boeiende gasten relatief eenvoudig voor de microfoon. Fijn voor de zender, fijn voor de luisteraar.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter