MVO NEDERLAND VERNIEUWT

De ontwikkelingen op het gebied van MVO gaan snel en het aantal bedrijven dat ermee aan de slag is groeit flink. MVO Nederland past daarom haar dienstverlening in 2012 over een breed front aan. Er komen nieuwe instrumenten voor partners, we starten met diverse nieuwe netwerken en de MVO Nederland Academie gaat van start. Met dit vernieuwde aanbod willen wij onze partners bijstaan om met nog meer succes te ondernemen. Dit alles wordt vandaag gepresenteerd op onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst.

Ik wens u een voorspoedig 2012.

2 reacties op “MVO NEDERLAND VERNIEUWT”

 1. Rik Konings
  9 februari 2012 bij 16:40 #

  Hallo Willem,

  Goed om te horen dat MVO groeit en Maatschappelijk Verantwoord en Betrokken Ondernemen meer een meer een gewoonte wordt dan een bijzonderheid.

  Volgens mij dienen we als maatschappij nog een flinke stap verder te maken. Immers de grote maatschappelijke en sociale uitdagingen vragen om oplossingen die zelfs onze overheid boven het hoofd groeit.

  Naar mijn idee ligt de oplossing daarvan in Sociale Innovatie en Sociaal Ondernemerschap. Het gaat om anders denken en ondernemerschap inzetten als oplossing en middel in de grote maatschappelijke, culturele en zorggerelateerde aangelegenheden.

  Ik wil hier binnen MVO graag een rol spelen als aanjager hiervan. Het wordt tijd dat sociaal ondernemerschap niet als een veredeld goed doelejte wordt gezien maar als een belangrijk speerpunt om ook de economische maatschappij weer volop in beweging te krijgen.

  Ik ben 3 dagen per week beschikbaar om me hiervoor via MVO-Nederland in te zetten.

  Laten we inzetten op een hoge ambitie met grote dromers en actieve doeners die laten zien hoe dit werkt.

  Ik kijk uit naar Uw reactie.

  Rik Konings
  Centrum Sociale Innovatie Eindhoven

  • Willem Lageweg
   23 februari 2012 bij 00:21 #

   Beste Rik,

   ik lees nu pas je aanbod. Laten we even bellen om na te gaan wat we voor elkaar kunnen betekenen. ik ben bereikbaar via 030-2305602.
   Ik hoop je snel te spreken.

Laat een reactie achter