Europa’s grootste

MVO Nederland is met haar meer dan 2000 aangesloten bedrijven het grootste MVO-bedrijven netwerk van Europa. Dat bleek vorige week tijdens een bijeenkomst van CSR Europe met de top van de EU. In een ontmoeting met de presidenten Barroso en Van Rompuy

werd het belang benadrukt van intensieve samenwerking tussen overheden en bedrijfsleven. Alleen op die manier kunnen de enorme duurzaamheidsuitdagingen tijdig en effectief het hoofd worden geboden. MVO Nederland is een van de weinige Europese MVO-netwerken waarin bedrijven en overheden structureel samenwerken. Het gerenommeerde Britse Business in the Community is met bijna 900 aangesloten bedrijven de tweede qua omvang.

Deze column verscheen op 6 januari 2013 in de nieuwsbrief van MVO Nederland.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter