Samen meer impact

Maandag bespreekt onze raad van toezicht het jaarplan van MVO Nederland voor 2014. De titel daarvan luidt: Samen meer impact. Met dit motto benadrukken wij het belang van samenwerking om een zo groot mogelijke duurzaamheidsimpact te bereiken. Samenwerking is ook de basis voor ons meerjarenprogramma ‘Ambitie 2020’ dat op 30 januari tijdens ons Nieuwjaarsevent van start gaat. Partners van MVO Nederland krijgen hiervoor volgende week een uitnodiging. Nu al roep ik u op om uw MVO-ambities eens tegen het licht te houden. Door met elkaar onze ambities te vergroten komt een duurzame en eerlijke wereld sneller dichterbij en worden we tegelijkertijd innovatiever en sterker.

Deze column verscheen in de MVO Nederland nieuwsbrief van 12-12-’13

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter