Ambitie 2020

De jaarwisseling is altijd het moment van de goede voornemens. Goede voornemens gericht op een beter leven of een betere wereld. Omdat nog zo veel zaken beter kunnen of anders moeten. MVO Nederland bestaat in 2014 10 jaar. Ook jubilea zijn momenten waarop voornemens, ambities worden geformuleerd. Ter gelegenheid van dit jubileum komt MVO Nederland met het project Ambitie 2020. Met Ambitie 2020 willen wij het Nederlandse bedrijfsleven activeren om hun duurzame en sociale ambities kenbaar te maken en verder op te schroeven. Met als doel Nederland een wereldvoorbeeld te laten zijn van een kringloopeconomie waarin iedereen meedoet. Een economie waarin we slim en zuinig omspringen met energie en materialen en een economie waarin iedereen een kans krijgt om naar vermogen te participeren. Duurzaam en sociaal dus. Omdat er op deze terreinen nog zoveel beter kan en anders moet. Maar ook omdat Nederland hier sterker en concurrerender van wordt. Ik wens u een duurzaam en sociaal 2014 toe.

Deze column verscheen eerder in de januari-uitgave van Habereen maandelijkse krant voor Turkse Nederlanders.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter