Ambitie 2020

Graag wens ik u namens het hele team van MVO Nederland een voorspoedig en vooral ook een ambitieus 2014 toe. Dit is het jaar waarin wij 10 jaar bestaan én het jaar van nieuwe ambities. Ter gelegenheid van dit jubileum presenteren wij op ons Nieuwjaarsevent Ambitie 2020. Daarmee voorzien wij Nederland van een nationale stip op de horizon. Daaraan gekoppeld is een ambitieus meerjarenprogramma waarmee we bedrijven activeren de eigen sociale en duurzaamheidsambities op te schroeven en intensiever te gaan samenwerken aan nieuwe duurzame doorbraken. Nederland wereldvoorbeeld van een circulaire en inclusieve economie is de stip die wij op de horizon zetten. Meedoen? Zie hier.

Deze column verscheen in de MVO Nederland nieuwsbrief van 09-01-’14

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter