Duurzaam wint van fossiel

Ons nieuwe trendrapport toont overduidelijk dat MVO door drie grote krachten aan een versnelling is begonnen. ICT en technologie in het algemeen hebben een steeds grotere positieve impact op duurzaamheid. De beweging van onderop wordt zichtbaar sterker en de businesscase van MVO wordt met de dag overtuigender. Zo meldde het Carbon Disclosure Project onlangs dat bedrijven met een actief klimaatbeleid 20% beter presteren dan bedrijven die afwachten. Ook de toenemende twijfel rond de toekomst van de fossiele sector is hoopgevend. De 7 trends die wij in beeld brengen geven mij de overtuiging dat duurzaam kan winnen van fossiel. Daarvoor moet nog wel hard worden geknokt. Ik roep iedereen op hierin de eigen grenzen te blijven verleggen.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter