FD wijdt bijlage aan The Future Leaders Event 2011

Op 14 november verscheen in het FD een prachtige bijlage over The Future Leaders Event 2011 [pdf]Deelnemers aan The Future Leaders Event 2011, een van de evenementen die MVO Nederland organiseert voor onze partners in het Grote Bedrijven Netwerk. Inspiratie kwam van grote namen (Balkenende, Rinnooy Kan) en opkomende talenten (Nicolette Mak, Ruben van Zwieten, Tom van den Nieuwenhuijzen en Minnemijn Smit). Maar ook van de deelnemers zelf: 18 team captains presenteerden hun voorstellen voor duurzame vraagstukken in 1 minuut. Een indrukwekkende ervaring, niet in de laatste plaats voor de future leaders zelf.

The Future Leaders Event 2011 krijgt een vervolg: de captains van de teams hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen voor een vervolgsessie bij de SER, met Alexander Rinnooy Kan. Daarnaast is onze People-manager Glenn van der Burg begonnen met de voorbereidingen voor een Future Leaders Academie. Binnen dit initiatief kunnen deelnemers hun duurzame leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Zo helpen we ze hun belofte als future leader waar te maken.

Ik heb hoge verwachtingen van deze future leaders. De toekomst zal ons leren welke koers zij helpen uit te zetten en te houden.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter