Sectorgerichte MVO-versnelling

Op korte termijn verschijnt het KPMG-rapport waarin op verzoek van het kabinet in beeld wordt gebracht welke MVO-uitdagingen er liggen voor een aantal belangrijke bedrijfssectoren in de Nederlandse economie. Het gaat hierbij o.a. om de sectoren bouw, kleding, detail- en groothandel, voedingsmiddelen, chemie en financiële dienstverlening.

In elk van deze sectoren zijn er prille of verder gevorderde MVO-initiatieven. Maar tegelijkertijd is ook heel duidelijk dat er nog heel veel te doen is om people, planet en profit op een verantwoorde en duurzame manier in balans te brengen. Voor brancheorganisaties ligt hier een geweldige uitdaging. MVO Nederland begeleidt inmiddels 9 sectoren met hun MVO-transities. Wij brengen onze ervaringen en inzichten graag in bij de vele nieuwe sectorinitiatieven die op stapel staan.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter